Therapeutisch Kindercentrum De Beamtûke

Marielle maakt naast haar eigen praktijk onderdeel uit van De Beamtûke. De Beamtûke is een laagdrempelig therapeutisch centrum waar deskundige specialisten in diverse disciplines werkzaam zijn in de hulpverlening aan baby’s, kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen.

De kracht van Therapeutisch Kindercentrum ‘De Beamtûke’ is de bundeling van verschillende specialisaties. Meerdere zelfstandige praktijken werken onder één dak samen. De combinatie van kennis en ervaring zorgen voor een breed onderzoeks- en behandelaanbod. Er is aandacht voor taal en spraak, sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, motoriek en coördinatie, problemen m.b.t. zindelijkheid, aandacht en concentratie, zintuiglijke waarneming en lees- en studievaardigheden. Het bundelen van verschillende disciplines helpt specifieke hulpvragen beantwoorden.
Iedere specialist die zich bij ‘De Beamtûke’ heeft aangesloten, is goed in wat hij/zij doet. De disciplines zijn verschillend, het doel is hetzelfde en dat is weer lekker in je vel zitten.

Voor meer informatie kijk op de website www.debeamtuke.nl